de beste aktive ingrediensene for forskjellig hudtilstander

Når det gjelder hudpleie, er valg av riktige aktive ingredienser avgjørende for å oppnå ønsket resultat. Hver hudtype og tilstand har sine egne unike behov. Derfor har vi satt sammen en liste over aktive ingredienser som er spesielt effektive for forskjellige hudtilstander. Finn ut hvilken ingrediens som er best egnet for din spesifikke hudtype:

  1. Tørr hud: For å fukte og nære tørr hud er Hydrolysert (peptid) silk og Silkeaminosyrer to fantastiske ingredienser. De gir intens fuktighet og etterlater huden myk og glatt. I tillegg bidrar Betaine til å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse, mens Tocopherol (vitamin E) beskytter huden mot skader forårsaket av frie radikaler.

    Vi anbefaler vårt hydra serum for tørr hud, produktet finner du her, hydra inneholder også Hydrolysert havreprotein en Fuktighetsbevarende ingrediens som gir næring og beskyttelse til huden.

  2. Aldrende hud: Aldrende hud kan dra nytte av aktive ingredienser som hjelper til med å redusere synligheten av fine linjer, ujevnheter og tap av elastisitet. Niacinamide er en kraftig hudforyngende ingrediens som bidrar til å forbedre hudens tekstur og redusere fine linjer. Nicotiana benthamiana hexapeptid-40 sh-oligopeptid-1 og Tetrapeptid-21 øker kollagenproduksjonen og forbedrer hudens elastisitet. vårt Ageless serum inneholder totalt over 7% aktive ingredienser som er spesielt formulert for å takle aldrende hud. Bakuchiol er et naturlig alternativ til retinol som bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker. I vårt Rose & Jasmin olje serum finner du både Bakuchiol og Hydroxystearic acid som gir en jevn og glatt følelse på huden. Dette serumet er det ideelle valget for aldrende hud.

  3. Skadet hud: Aktive ingredienser som Hydrolysert havreprotein og Glykogen er ideelle for skadet hud. De gir næring og beskyttelse, samtidig som de hjelper huden med å beholde fuktighet. Hydroxystearic acid er en mykgjørende ingrediens som gir en jevn og glatt følelse på huden, noe som er spesielt gunstig for skadet hud. For skadet hud anbefaler vi vårt Hydra serum

  4. Rødhet eller betennelse i huden: Hvis du opplever rødhet eller betennelse i huden, er Bisabolol en fantastisk beroligende ingrediens som reduserer irritasjon og rødhet. Bisabolol finner du i vårt Rose & Jasmine serum, i tillegg inneholder dette produktet Magnolia ekstrakt som inneholder naturlige forbindelser som har vist seg å dempe betennelsesreaksjoner og redusere rødhet. Essensielle oljer, som Rosa damascena (rose otto) og Citrus aurantium amara (neroli), har beroligende egenskaper og kan redusere irritasjon og berolige huden. Denne kombinasjonen av ingredienser arbeider sammen for å redusere betennelse og fremme en sunn og rolig hudtilstand

  5. Fet hud: For de med fet eller oljete hud kan Hydrolysert (peptid) silk og Hydroxystearic acid være gunstige ingredienser. De gir fuktighet uten å føles tunge eller fetende på huden. vi anbefaler vår Dagkrem med silke & blå reinfann for de med fet hud, produktet vant nylig beste dagkrem for oljethud i The Beauty shortlist awards.

  6. Rosacea: Rosacea er en sensitiv hudtilstand som krever skånsomme og beroligende ingredienser. Bisabolol er en utmerket ingrediens som reduserer rødhet og irritasjon i huden. Produkter som inneholder hydrolysert havreprotein kan også være nyttige, da de bidrar til å berolige og beskytte huden. vi anbefaler Hydra serum og Rose & Jasmine serum

  7. Akne: Akne-utsatt hud kan ha nytte av aktive ingredienser som bidrar til å bekjempe kviser og redusere betennelse. Niacinamide er en kraftig ingrediens som bidrar til å redusere produksjonen av overflødig olje og samtidig beroliger huden. Hydrolysert (peptid) silke og Betaine gir også fuktighet uten å tette porene, noe som er viktig for å unngå ytterligere utbrudd. For Akne anbefaler vi Rose & Jasmine serum, Dagkrem med silke og blå reinfann og Ageless. Det er også viktig å bruke en god rens både morgen og kveld, vår foam cleanser med rose er perfekt til din akne hudpleie rutine.

Nå som du kjenner til hvilke aktive ingredienser som passer best for ulike hudtilstander, kan du ta informerte valg når du velger hudpleieprodukter.

Husk at konsistens og tålmodighet er nøkkelen til å oppnå gode resultater med hudpleie. Lytt til huden din, og juster rutinen din etter behov. Ha en sunn og strålende hud!

Du kan lese mer om våre ingredienser her i vårt ingrediensregister.

Forrige
Forrige

Duftlys med en naturlig tvist: En ekte glede for sansene

Neste
Neste

ingrediensregister