ingrediensregister

I SKIN by Pi har vi en lidenskap for å tilby hudpleieprodukter som er formulert med naturlige og kvalitetsingredienser. Vi ønsker å gjøre det enklere for våre kunder å forstå hva som faktisk er i produktene de bruker. Derfor har vi utviklet et ingrediensregister som gir klar og tydelig informasjon om hver ingrediens i våre produkter.

Vårt ingrediensregister gir deg en detaljert oversikt over de nøye utvalgte ingrediensene vi bruker og deres spesifikke fordeler for huden. Du vil kunne se hvilke naturlige og aktive ingredienser som er inkludert, samt deres funksjoner og egenskaper. Vi tror på åpenhet og ønsker at våre kunder skal føle seg trygge og informerte når de velger våre produkter.

Utforsk vårt sortiment og oppdag kraften av naturlige ingredienser i SKIN by Pi's hudpleieprodukter.

nederst i saken finner du hele listen.

 

Hydrosol

Hydrosol, også kjent som blomstervann, er en populær ingrediens innen hudpleie som brukes som en erstatning for vanlig vann. Det er et biprodukt av destillasjonsprosessen når essensielle oljer utvinnes fra planter og blomster. Hydrosoler inneholder milde og delikate planteelementer som gir mange fordeler for huden. Våre produkter inneholder mellom 57-87% hydrosol. 
  • Labdanum hydrosol: Gir fuktighet og næring til huden, og bidrar til å bevare hudens naturlige balanse.

  • Rose hydrosol: Fuktighetsgivende og beroligende ingrediens med en delikat rose-duft. Det hjelper til med å berolige irritert hud og gi næring til tørr hud.

  • Lavendel hydrosol: Beroligende og duftende ingrediens som gir avslapning og stresslindring. Det hjelper til med å berolige irritert hud og redusere rødhet.

  • Frankincense hydrosol: Fuktighetsgivende og beroligende ingrediens med en delikat duft. Det hjelper til med å berolige sensitiv hud og redusere forekomsten av fine linjer og rynker.

  • Tea tree hydrosol: Antiseptisk og rensende ingrediens som bekjemper bakterier og urenheter. Det hjelper til med å rense og balansere fet og kvisepreget hud.

  •    Neroli hydrosol: Fuktighetsgivende og beroligende ingrediens for huden. Det hjelper til med å berolige irritert hud og gi en oppfriskende effekt.

Hydrosoler er skånsomme og velegnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv og tørr hud. De tilfører fuktighet, beroliger og gir næring til huden på en naturlig måte. Ved å erstatte vanlig vann med hydrosoler i hudpleieprodukter, kan man dra nytte av de spesifikke egenskapene til hver plante for å oppnå en sunn og strålende hud. SKIN by Pi bruker også hydrosoler for at du som kunde skal få mest mulig for pengene dine, vi synes ikke det er riktig å betale for vann. Vanligvis brukes mellom 70-90% vann i et produkt.

 

Aktive ingredienser

Aktive ingredienser er spesifikke stoffer eller forbindelser i hudpleieprodukter som har dokumenterte fordeler for huden. Disse ingrediensene er valgt og tilsatt i produktene med den hensikt å gi spesifikke egenskaper eller effekter på huden.
Aktive ingredienser kan ha ulike funksjoner og fordeler avhengig av deres egenskaper. Noen vanlige fordeler inkluderer fuktighetstilførsel, næring, forbedret hudtekstur, redusert synlighet av fine linjer og rynker, beroligende effekt, beskyttelse mot miljøskader, oppstrammende effekt, balansering av fuktighetsnivåer og mer.
Disse ingrediensene blir ofte valgt på grunnlag av vitenskapelig forskning og dokumentasjon som støtter deres påstander og effektivitet. Mange aktive ingredienser har gjennomgått kliniske studier for å evaluere deres effekt på huden og deres sikkerhet.
Det er viktig å merke seg at aktive ingredienser kan ha ulike effekter på forskjellige hudtyper og hudtilstander. Noen kan være mer egnet for tørr hud, mens andre kan være mer rettet mot akneutsatt hud eller hud med pigmentering. Det er derfor viktig å velge produkter med aktive ingredienser som passer til din spesifikke hudtype og mål.
Våre produkter inneholder nøye utvalgte aktive ingredienser som gir spesifikke fordeler til huden din:

Vi bruker mellom 3-13% Aktive ingredienser i våre produkter. Bruk av aktive ingredienser reflekterer gjerne prisen på produktet, dyrere produkter inneholder mer aktive ingredienser (serum).

  • Hydrolysert (peptid) silk: Gir fuktighet og næring til huden, og etterlater den myk og glatt.

  • Silkeaminosyrer: Fuktighetsgivende ingrediens som etterlater huden myk og glatt.

  • Niacinamide: Hudforyngende ingrediens som bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og ujevnheter.

  • Hydrolysert havreprotein: Fuktighetsbevarende ingrediens som gir næring og beskyttelse til huden.

  • Nicotiana benthamiana hexapeptid-40 sh-oligopeptid-1 (peptid): Hjelper med å forbedre hudens elastisitet og redusere synligheten av fine linjer.

  • Tetrapeptid-21: Hjelper til med å øke kollagenproduksjonen og redusere synligheten av aldringstegn.

  • Glykogen: Fuktighetsbevarende ingrediens som gir næring til huden og hjelper den med å beholde fuktighet.

  • Betaine: Fuktighetsgivende ingrediens som bidrar til å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse.

  • Hydroxystearic acid: Mykgjørende ingrediens som gir en jevn og glatt følelse på huden.

  • Tocopherol (vitamin E): Antioksidant som beskytter huden mot skader forårsaket av frie radikaler.

  • Bakuchiol: Naturlig alternativ til retinol som bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker.

  • Bisabolol: Beroligende ingrediens som reduserer irritasjon og rødhet i huden.

Disse aktive ingrediensene arbeider sammen for å gi deg en effektiv og skånsom hudpleierutine. De gir fuktighet, næring og forbedrer hudens tekstur og elastisitet. Med sin beroligende og beskyttende virkning hjelper de deg med å oppnå en sunn og strålende hud.

 

Ekstrakter

Ekstrakter brukt i hudpleieprodukter er konsentrerte stoffer som utvinnes fra naturlige kilder som planter, frukt eller bær. Disse ekstraktene inneholder en rekke aktive forbindelser som kan gi ulike fordeler for huden. De spiller en viktig rolle i hudpleieprodukter på grunn av deres evne til å tilføre næringsstoffer, beskytte mot skadelige faktorer og forbedre hudens tilstand. Vi bruker totalt 4-10% ekstrakter i våre produkter


Her er ekstraktene vi bruker i våre produkter og deres fordeler:

  • Yucca stammeekstrakt: Dette beroligende ekstraktet reduserer irritasjon og rødhet i huden. Det har også rensende egenskaper som hjelper til med å rense huden.

  • Tranebær fruktekstrakt: Rik på antioksidanter, beskytter dette ekstraktet huden mot skadelige frie radikaler som kan forårsake skader og aldring.

  • Blåbær fruktekstrakt: Dette ekstraktet har beroligende og styrkende egenskaper som bidrar til å forbedre hudens tekstur og generelle tilstand.

  • Grønn te bladekstrakt: Med sin høye konsentrasjon av antioksidanter beskytter grønn te-ekstrakt huden mot skader forårsaket av miljøpåvirkninger, som forurensning og UV-stråler.

  • Lakris rot-ekstrakt: Dette beroligende ekstraktet reduserer irritasjon i huden og bidrar til å jevne ut hudtonen.

  • Aloe Vera ekstrakt: Aloe vera-ekstrakt er kjent for sine fuktighetsgivende og beroligende egenskaper. Det lindrer irritert hud og tilfører fuktighet.

  • Tyttebær fruktekstrakt: Dette ekstraktet er rikt på antioksidanter som beskytter huden mot skadelige frie radikaler og bidrar til å forhindre tidlig aldring av huden.

  • Snøsopp ekstrakt: Med sin fuktighetsgivende effekt binder dette ekstraktet fuktighet til huden, og gir en myk og glatt tekstur.

  • Quandong fruktekstrakt: Dette ekstraktet er rikt på antioksidanter og vitamin C, som bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen.

  • Magnolia bark ekstrakt: Dette ekstraktet inneholder antioksidanter som beskytter huden mot skader forårsaket av frie radikaler.

  • Alteromonas ferment ekstrakt: Dette fuktighetsbevarende ekstraktet bidrar til å beskytte og styrke hudens fuktighetsbarriere, og opprettholder dermed en sunn og hydrert hud.

Disse ekstraktene er nøye utvalgt for sine spesifikke egenskaper og bidrar til å skape effektive og balanserte hudpleieprodukter. Ved å bruke produkter som inneholder disse ekstraktene, kan du dra nytte av deres naturlige fordeler for en sunnere og mer strålende hud.

 

Probiotiske ingredienser


Probiotiske ingredienser i hudpleieprodukter refererer til mikroorganismer som er gunstige for huden. Disse probiotiske ingrediensene kan bidra til å opprettholde en sunn hudbarriere og balansere hudens naturlige mikroflora. Her er noen av de probiotiske ingrediensene vi bruker:

  • Lactobacillus ferment lysate: Dette probiotiske ekstraktet bidrar til å opprettholde en sunn hudbarriere. Det kan styrke hudens forsvarsmekanismer og beskytte mot miljøpåvirkninger. Ved å opprettholde en sunn hudbarriere, kan denne ingrediensen bidra til å forhindre fuktighetstap og beskytte mot irritanter.

  • Lactobacillus ferment: Denne probiotiske ingrediensen hjelper til med å balansere hudens naturlige mikroflora. Mikrofloraen refererer til de gode bakteriene som finnes naturlig på huden vår. Ved å opprettholde en balansert mikroflora, kan denne ingrediensen bidra til å forhindre ubalanse og opprettholde en sunn tilstand i huden.

Bruk av probiotiske ingredienser i hudpleieprodukter kan ha flere fordeler for brukeren. Disse ingrediensene kan bidra til å styrke hudens naturlige beskyttelsesmekanismer, forbedre hudens barrierfunksjon og bidra til å opprettholde en balansert hudtilstand. De kan også bidra til å redusere irritasjon og berolige huden. Ved å bruke produkter med probiotiske ingredienser regelmessig, kan brukerne oppnå en sunnere og mer strålende hud. 

Oljer

Oljer spiller en viktig rolle i hudpleieprodukter og har ulike fordeler for huden. Her er en forklaring på fordelene med oljer i hudpleieprodukter og hvordan fettsyreprofilen deres påvirker huden vår. SKIN by Pi bruker kun naturlig oljer, ingen silikon oljer eller mineral oljer.

  • Jojoba frøolje: Jojobaolje er en fuktighetsgivende ingrediens som etterligner hudens naturlige oljer. Den gir næring til huden og hjelper til med å balansere produksjonen av olje, samtidig som den bevarer hudens mykhet og smidighet.

  • Kakao smør: Kakao smør er en fuktighetsgivende ingrediens som tilfører næring og beskyttelse til huden. Den bidrar til å bevare fuktighet, fremmer hydrering og opprettholder hudens naturlige fuktighetsbarriere.

  • Solsikke frøolje: Solsikkeolje er en fuktighetsgivende og mykgjørende ingrediens som gir næring til huden. Fettsyreprofilen, spesielt høyt innhold av linolsyre, hjelper til med å gjenopprette og bevare fuktighet, noe som etterlater huden myk og glatt.

  • Aprikos kjerneolje: Aprikoskjerneolje er en lett olje som gir næring og mykhet til huden. Den absorberes lett, gir fuktighet uten å etterlate en fet følelse, og resulterer i en jevnere og mykere hud.

  • Nattlys olje: Nattlysolje er en fuktighetsgivende ingrediens som bidrar til å berolige tørr og irritert hud. Den inneholder gamma-linolensyre (GLA), en omega-6 fettsyre som støtter hudhelsen og hjelper til med å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse.

  • Safflower frøolje: Safflowerolje er rik på essensielle fettsyrer, spesielt linolsyre. Den gir næring og fuktighet til huden, og bidrar til å opprettholde en sunn hudbarriere.

  • Havtorn olje: Havtornolje er rik på antioksidanter og essensielle fettsyrer som gir næring og beskyttelse til huden. Den hjelper til med å bekjempe frie radikaler og opprettholde hudens sunnhet.

  • Hvete kjerneolje: Hvete kjerneolje er en fuktighetsgivende ingrediens som etterlater huden myk og smidig. Den bidrar til å forbedre hudens tekstur og gir næring til tørr hud.

  • Bringebær frøolje: Bringebærolje er rik på antioksidanter og essensielle fettsyrer som gir næring og beskyttelse til huden. Den hjelper til med å opprettholde hudens helse og beskytter mot skadelige påvirkninger.

  • Fikenkaktus frøolje: Fikenkaktusolje er en fuktighetsgivende ingrediens som etterlater huden myk og glatt. Den inneholder nærende komponenter som bidrar til å forbedre hudens tekstur og tilstand.

  • Solsikke frøolje: Solsikkeolje er en fuktighetsgivende og mykgjørende ingrediens som tilfører næring til huden. Den bidrar til å forbedre hudens hydrering og etterlater den myk og smidig. Denne oljen finnes i vår vitamin E


    Oljer brukes i hudpleieprodukter på grunn av deres evne til å tilføre fuktighet, næring og beskyttelse til huden. De kan bidra til å forbedre hudens tekstur, bevare fuktighet, berolige irritasjon, og tilføre viktige næringsstoffer og antioksidanter. Ved å velge spesifikke oljer med passende fettsyreprofil kan man tilpasse produktet til spesifikke hudbehov og oppnå en sunn og strålende hud.

Eteriske oljer og Absolut oljer

Essensielle oljer og absolutt er konsentrerte flyktige plantestoffer som utvinnes fra ulike deler av planter, for eksempel blomster, blader, bark eller røtter. Disse oljene har vært brukt i århundrer på grunn av deres aromatiske og terapeutiske egenskaper.

Essensielle oljer og absolutt har en lang historie innen bruk i medisin, parfyme og ritualer. De ble brukt av gamle sivilisasjoner som Egypterne, Grekerne og Romerne. Essensielle oljer ble verdsatt for deres duftende egenskaper og deres potensielle helbredende fordeler.

I dag brukes essensielle oljer og absolutt i hudpleie for deres naturlige duft, beroligende egenskaper og mulige fordeler for huden. De kan tilføre en behagelig aroma til produktene, bidra til avslapning og velvære, samt ha spesifikke egenskaper som fuktighetsgivende, beroligende, antiseptisk og anti-inflammatorisk.

  • Jasminum grandiflorum (jasmin) absolutt: Beroligende ingrediens med en delikat duft. Jasminolje har også egenskaper som kan bidra til å berolige og gi næring til huden.

  •   Rosa damascena (rose otto) eterisk olje: Beroligende ingrediens med en delikat rose-duft. Roseolje har fuktighetsgivende og beroligende egenskaper som kan forbedre hudens tekstur og redusere irritasjon.

  • Citrus aurantium amara (neroli) eterisk olje: Beroligende ingrediens med en delikat blomster-duft. Neroliolje kan bidra til å berolige sensitiv hud og balansere talgproduksjonen.

  • Santalum album (sandalwood) eterisk olje: Beroligende ingrediens med en delikat duft. Sandeltreolje har fuktighetsgivende egenskaper og kan bidra til å lindre tørr og irritert hud.

  • Pogostemon cablin (patchouli) eterisk olje: Gir en behagelig duft og har beroligende egenskaper. Patchouliolje kan bidra til å redusere betennelse og berolige huden.

  • Tanacetum annuum (blå reinfann) eterisk olje: Beroligende ingrediens med anti-inflammatoriske egenskaper. Blå reinfannolje kan bidra til å redusere rødhet og irritasjon i huden.

  • Achillea millefolium (ryllik) eterisk olje: Beroligende ingrediens med antiseptiske egenskaper. Ryllikolje kan bidra til å rense og berolige huden, spesielt ved hudirritasjoner eller mindre sår.

  • Disse oljene tilfører ikke bare en behagelig duft, men kan også gi ekstra fordeler for huden din ved å berolige, fukte og beskytte den.

 

 

Andre ingredienser:

Andre ingredienser i hudpleieprodukter er forskjellige ingredienser som har ulike funksjoner. Disse ingrediensene brukes for å gi spesifikke egenskaper til produktene, forbedre teksturen, stabilisere produktet, bidra til holdbarheten og gi ekstra fordeler til huden. Selv om de ikke er de primære aktive ingrediensene, spiller de en viktig rolle i å forbedre produktets effektivitet og brukeropplevelse. Nedenfor vil jeg forklare noen av de andre ingrediensene vi bruker i våre produkter og deres fordeler. Disse ingrediensene kan variere fra 7-20% i våre produkter

  • Sodium levulinate: Naturlig konserveringsmiddel som forlenger holdbarheten til produktet.

  • Sodium anisate: Naturlig konserveringsmiddel som forlenger holdbarheten til produktet.

  • Aqua: vi bruker ikke vann direkte i produktene våre, står det vann i inci listen er dette tilsatt en av ingrediensene brukt i produktet

  • Glycerin: Fuktighetsbevarende ingrediens som holder huden hydrert.

  • Leuconostoc/ radish root ferment filtrate: Naturlig konserveringsmiddel som forlenger holdbarheten til produktet.

  • Glyceryl oleate: Mykgjørende ingrediens som bidrar til å bevare hudens fuktighet.

  • Sodium chloride: Naturlig ingrediens som bidrar til å stabilisere produktets konsistens.

  • Pentylene glycol: Fuktighetsgivende og mykgjørende ingrediens som også fungerer som en konserveringsmiddel.

  • Propanediol: Fuktighetsgivende ingrediens som også fungerer som et løsemiddel.

  • Xylitylglucoside: Fuktighetsbevarende ingrediens som binder vann i huden for langvarig hydrering.

  • Anhydroxylitol: Fuktighetsbevarende ingrediens som hjelper med å opprettholde hudens naturlige fuktighetsnivå.

  • Xylitol: Fuktighetsbevarende ingrediens som bidrar til å mykgjøre og glatte ut huden.

  • Gluconolactone: Mild eksfolierende ingrediens som bidrar til å forbedre hudens tekstur og tone.

  • Sodium phytate: Bidrar til å stabilisere og forlenge holdbarheten til produktet.

  • Citric acid: pH-justerende ingrediens som bidrar til å balansere produktets syre-base-nivå.

  • Butylene glycol: Fuktighetsgivende ingrediens som også fungerer som en løsemiddel.

  • Isoamyl laurate: Lettvektig olje som gir en myk og glatt følelse på huden.

  • Calcium gluconate: Stabiliserende ingrediens som bidrar til å opprettholde produktets kvalitet og holdbarhet.

  • Cetearyl olivate: Emulgeringsmiddel som bidrar til å blande olje- og vannfasene i

  • Sorbitan olivate: Emulgeringsmiddel som bidrar til å blande olje- og vannfasene i produktet.

  • Cetyl alcohol: Mykgjørende ingrediens som gir tekstur og konsistens til produktet.

  • Glyceryl caprylate: Naturlig konserveringsmiddel som forlenger holdbarheten til produktet.

  • Xanthan gum: Tykningsmiddel som gir produktet en kremet og jevn konsistens.

  • Capryloyl glycerin/sebacic acid copolymer: Naturlig konserveringsmiddel som forlenger holdbarheten til produktet.

  • Diheptyl succinate: Mykgjørende ingrediens som gir en jevn og glatt følelse på huden.naturlig ingrediens som stammer fra castor oil

  • Glyceryl glucoside: Fuktighetsbevarende ingrediens som hjelper med å bevare hudens fuktighet og elastisitet.

 

Overflateaktive midler

Overflateaktive midler brukes i rensende produkter i hudpleie fordi de bidrar til å fjerne smuss, olje, og urenheter fra huden. Vi bruker naturlige surfaktanter for å sikre at produktene våre er skånsomme mot huden. Coco-glucoside er en mild rensende ingrediens som effektivt fjerner smuss og urenheter uten å tørke ut huden. Cocamidopropyl betaine er en skånsom rensende ingrediens som gir en myk og ren følelse på huden. Decyl glucoside er også en mild rensende ingrediens som fjerner olje, smuss og makeup uten å irritere eller tørke ut huden.

Vi bruker også Yucca-ekstrakt i våre produkter. Yucca-ekstrakt har naturlige rensende egenskaper som hjelper til med å fjerne urenheter og balansere huden. Det bidrar også til å berolige irritert hud og redusere rødhet. Ved å bruke naturlige surfaktanter som disse, kan vi tilby effektiv rensing samtidig som vi tar vare på hudens naturlige fuktighetsbalanse og beskyttende barrierer. Dette resulterer i en ren og frisk hud uten å forårsake tørrhet eller irritasjon.

 

  • Coco-glucoside: Mild rensende ingrediens som hjelper med å fjerne smuss og urenheter.

  • Cocamidopropyl betaine: Skånsom rensende ingrediens som gir en myk og ren følelse på huden.

  • Decyl glucoside: Mild rensende ingrediens som fjerner olje, smuss og makeup.

 ingrediensregister (INCI)

  1. Cistus ladaniferus (Labdanum hydrosol) blomstervann: Gir fuktighet og næring til huden, og bidrar til å bevare hudens naturlige balanse.

  2. Rosa damascena (rose hydrosol) blomstervann: Fuktighetsgivende og beroligende ingrediens med en delikat rose-duft. Det hjelper til med å berolige irritert hud og gi næring til tørr hud.

  3. Lavandula angustifolia (lavendel) blomstervann: Beroligende og duftende ingrediens som gir avslapning og stresslindring. Det hjelper til med å berolige irritert hud og redusere rødhet.

  4. Boswellia carterii (frankincense) hydrosol: Fuktighetsgivende og beroligende ingrediens med en delikat duft. Det hjelper til med å berolige sensitiv hud og redusere forekomsten av fine linjer og rynker.

  5. Melaleuca alternifolia (tea tree) bladvann: Antiseptisk og rensende ingrediens som bekjemper bakterier og urenheter. Det hjelper til med å rense og balansere fet og kvisepreget hud.

  6. Citrus aurantium amara (neroli hydrosol) vann: Fuktighetsgivende og beroligende ingrediens for huden. Det hjelper til med å berolige irritert hud og gi en oppfriskende effekt.

  7. Hydrolysert (peptid) silk: Gir fuktighet og næring til huden, og etterlater den myk og glatt.

  8. Silkeaminosyrer: Fuktighetsgivende ingrediens som etterlater huden myk og glatt.

  9. Niacinamide: Hudforyngende ingrediens som bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og ujevnheter.

  10. Hydrolysert havreprotein: Fuktighetsbevarende ingrediens som gir næring og beskyttelse til huden.

  11. Nicotiana benthamiana hexapeptid-40 sh-oligopeptid-1 (peptid): Hjelper med å forbedre hudens elastisitet og redusere synligheten av fine linjer.

  12. Tetrapeptid-21: Hjelper til med å øke kollagenproduksjonen og redusere synligheten av aldringstegn.

  13. Glykogen: Fuktighetsbevarende ingrediens som gir næring til huden og hjelper den med å beholde fuktighet.

  14. Betaine: Fuktighetsgivende ingrediens som bidrar til å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse.

  15. Hydroxystearic acid: Mykgjørende ingrediens som gir en jevn og glatt følelse på huden.

  16. Tocopherol (vitamin E): Antioksidant som beskytter huden mot skader forårsaket av frie radikaler.

  17. Bakuchiol: Naturlig alternativ til retinol som bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker.

  18. Bisabolol: Beroligende ingrediens som reduserer irritasjon og rødhet i huden.

  19. Yucca schidigera (yucca) stammeekstrakt: Dette beroligende ekstraktet reduserer irritasjon og rødhet i huden. Det har også rensende egenskaper som hjelper til med å rense huden.

  20. Vaccinium macrocarpon (tranebær) fruktekstrakt: Rik på antioksidanter, beskytter dette ekstraktet huden mot skadelige frie radikaler som kan forårsake skader og aldring.

  21. Vaccinium myrtillus (blåbær) fruktekstrakt: Dette ekstraktet har beroligende og styrkende egenskaper som bidrar til å forbedre hudens tekstur og generelle tilstand.

  22. Camellia sinensis (grønn te) bladekstrakt: Med sin høye konsentrasjon av antioksidanter beskytter grønn te-ekstrakt huden mot skader forårsaket av miljøpåvirkninger, som forurensning og UV-stråler.

  23. Glycyrrhiza glabra (lakris) rot-ekstrakt: Dette beroligende ekstraktet reduserer irritasjon i huden og bidrar til å jevne ut hudtonen.

  24. Aloe barbadensis (aloe vera) bladjuicepulver: Aloe vera-ekstrakt er kjent for sine fuktighetsgivende og beroligende egenskaper. Det lindrer irritert hud og tilfører fuktighet.

  25. Vaccinium vitis-idaea (tyttebær) fruktekstrakt: Dette ekstraktet er rikt på antioksidanter som beskytter huden mot skadelige frie radikaler og bidrar til å forhindre tidlig aldring av huden.

  26. Tremella fuciformis (snøsopp) ekstrakt: Med sin fuktighetsgivende effekt binder dette ekstraktet fuktighet til huden, og gir en myk og glatt tekstur.

  27. Santalum acuminatum (Quandong) fruktekstrakt: Dette ekstraktet er rikt på antioksidanter og vitamin C, som bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen.

  28. Magnolia officinalis bark ekstrakt: Dette ekstraktet inneholder antioksidanter som beskytter huden mot skader forårsaket av frie radikaler.

  29. Alteromonas ferment ekstrakt: Dette fuktighetsbevarende ekstraktet bidrar til å beskytte og styrke hudens fuktighetsbarriere, og opprettholder dermed en sunn og hydrert hud.

  30. Lactobacillus ferment lysate: Dette probiotiske ekstraktet bidrar til å opprettholde en sunn hudbarriere. Det kan styrke hudens forsvarsmekanismer og beskytte mot miljøpåvirkninger. Ved å opprettholde en sunn hudbarriere, kan denne ingrediensen bidra til å forhindre fuktighetstap og beskytte mot irritanter.

  31. Lactobacillus ferment: Denne probiotiske ingrediensen hjelper til med å balansere hudens naturlige mikroflora. Mikrofloraen refererer til de gode bakteriene som finnes naturlig på huden vår. Ved å opprettholde en balansert mikroflora, kan denne ingrediensen bidra til å forhindre ubalanse og opprettholde en sunn tilstand i huden.

  32. Simmondsia chinensis (jojoba) frøolje: Jojobaolje er en fuktighetsgivende ingrediens som etterligner hudens naturlige oljer. Den gir næring til huden og hjelper til med å balansere produksjonen av olje, samtidig som den bevarer hudens mykhet og smidighet.

  33. Theobroma cacao (kakao) smør: Kakao smør er en fuktighetsgivende ingrediens som tilfører næring og beskyttelse til huden. Den bidrar til å bevare fuktighet, fremmer hydrering og opprettholder hudens naturlige fuktighetsbarriere.

  34. Helianthus annuus (solsikke) frøolje: Solsikkeolje er en fuktighetsgivende og mykgjørende ingrediens som gir næring til huden. Fettsyreprofilen, spesielt høyt innhold av linolsyre, hjelper til med å gjenopprette og bevare fuktighet, noe som etterlater huden myk og glatt.

  35. Prunus armeniaca (aprikos) kjerneolje: Aprikoskjerneolje er en lett olje som gir næring og mykhet til huden. Den absorberes lett, gir fuktighet uten å etterlate en fet følelse, og resulterer i en jevnere og mykere hud.

  36. Oenothera biennis (nattlys) olje: Nattlysolje er en fuktighetsgivende ingrediens som bidrar til å berolige tørr og irritert hud. Den inneholder gamma-linolensyre (GLA), en omega-6 fettsyre som støtter hudhelsen og hjelper til med å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse.

  37. Carthamus tinctorius (safflower) frøolje: Safflowerolje er rik på essensielle fettsyrer, spesielt linolsyre. Den gir næring og fuktighet til huden, og bidrar til å opprettholde en sunn hudbarriere.

  38. Hippophae rhamnoides (havtorn) olje: Havtornolje er rik på antioksidanter og essensielle fettsyrer som gir næring og beskyttelse til huden. Den hjelper til med å bekjempe frie radikaler og opprettholde hudens sunnhet.

  39. Triticum vulgare (hvete) kjerneolje: Hvete kjerneolje er en fuktighetsgivende ingrediens som etterlater huden myk og smidig. Den bidrar til å forbedre hudens tekstur og gir næring til tørr hud.

  40. Rubus idaeus (bringebær) frøolje: Bringebærolje er rik på antioksidanter og essensielle fettsyrer som gir næring og beskyttelse til huden. Den hjelper til med å opprettholde hudens helse og beskytter mot skadelige påvirkninger.

  41. Opuntia ficus-indica (fikenkaktus) frøolje: Fikenkaktusolje er en fuktighetsgivende ingrediens som etterlater huden myk og glatt. Den inneholder nærende komponenter som bidrar til å forbedre hudens tekstur og tilstand.

  42. Helianthus annuus (solsikke) frøolje: Solsikkeolje er en fuktighetsgivende og mykgjørende ingrediens som tilfører næring til huden. Den bidrar til å forbedre hudens hydrering og etterlater den myk og smidig.

  43. Jasminum grandiflorum (jasmin) absolutt: Beroligende ingrediens med en delikat duft. Jasminolje har også egenskaper som kan bidra til å berolige og gi næring til huden.

  44. Rosa damascena (rose otto) eterisk olje: Beroligende ingrediens med en delikat rose-duft. Roseolje har fuktighetsgivende og beroligende egenskaper som kan forbedre hudens tekstur og redusere irritasjon.

  45. Citrus aurantium amara (neroli) eterisk olje: Beroligende ingrediens med en delikat blomster-duft. Neroliolje kan bidra til å berolige sensitiv hud og balansere talgproduksjonen.

  46. Santalum album (sandalwood) eterisk olje: Beroligende ingrediens med en delikat duft. Sandeltreolje har fuktighetsgivende egenskaper og kan bidra til å lindre tørr og irritert hud.

  47. Pogostemon cablin (patchouli) eterisk olje: Gir en behagelig duft og har beroligende egenskaper. Patchouliolje kan bidra til å redusere betennelse og berolige huden.

  48. Tanacetum annuum (blå reinfann) eterisk olje: Beroligende ingrediens med anti-inflammatoriske egenskaper. Blå reinfannolje kan bidra til å redusere rødhet og irritasjon i huden.

  49. Achillea millefolium (ryllik) eterisk olje: Beroligende ingrediens med antiseptiske egenskaper. Ryllikolje kan bidra til å rense og berolige huden, spesielt ved hudirritasjoner eller mindre sår.

  50. Sodium levulinate: Naturlig konserveringsmiddel som forlenger holdbarheten til produktet.

  51. Sodium anisate: Naturlig konserveringsmiddel som forlenger holdbarheten til produktet.

  52. Aqua: vi bruker ikke vann direkte i produktene våre, står det vann i inci listen er dette tilsatt en av ingrediensene brukt i produktet

  53. Glycerin: Fuktighetsbevarende ingrediens som holder huden hydrert.

  54. Leuconostoc/ radish root ferment filtrate: Naturlig konserveringsmiddel som forlenger holdbarheten til produktet.

  55. Glyceryl oleate: Mykgjørende ingrediens som bidrar til å bevare hudens fuktighet.

  56. Sodium chloride: Naturlig ingrediens som bidrar til å stabilisere produktets konsistens.

  57. Pentylene glycol: Fuktighetsgivende og mykgjørende ingrediens som også fungerer som en konserveringsmiddel.

  58. Propanediol: Fuktighetsgivende ingrediens som også fungerer som et løsemiddel.

  59. Xylitylglucoside: Fuktighetsbevarende ingrediens som binder vann i huden for langvarig hydrering.

  60. Anhydroxylitol: Fuktighetsbevarende ingrediens som hjelper med å opprettholde hudens naturlige fuktighetsnivå.

  61. Xylitol: Fuktighetsbevarende ingrediens som bidrar til å mykgjøre og glatte ut huden.

  62. Gluconolactone: Mild eksfolierende ingrediens som bidrar til å forbedre hudens tekstur og tone.

  63. Sodium phytate: Bidrar til å stabilisere og forlenge holdbarheten til produktet.

  64. Citric acid: pH-justerende ingrediens som bidrar til å balansere produktets syre-base-nivå.

  65. Butylene glycol: Fuktighetsgivende ingrediens som også fungerer som en løsemiddel.

  66. Isoamyl laurate: Lettvektig olje som gir en myk og glatt følelse på huden.

  67. Calcium gluconate: Stabiliserende ingrediens som bidrar til å opprettholde produktets kvalitet og holdbarhet.

  68. Cetearyl olivate: Emulgeringsmiddel som bidrar til å blande olje- og vannfasene i

  69. Sorbitan olivate: Emulgeringsmiddel som bidrar til å blande olje- og vannfasene i produktet.

  70. Cetyl alcohol: Mykgjørende ingrediens som gir tekstur og konsistens til produktet.

  71. Glyceryl caprylate: Naturlig konserveringsmiddel som forlenger holdbarheten til produktet.

  72. Xanthan gum: Tykningsmiddel som gir produktet en kremet og jevn konsistens.

  73. Capryloyl glycerin/sebacic acid copolymer: Naturlig konserveringsmiddel som forlenger holdbarheten til produktet.

  74. Diheptyl succinate: Mykgjørende ingrediens som gir en jevn og glatt følelse på huden.naturlig ingrediens som stammer fra castor oil

  75. Glyceryl glucoside: Fuktighetsbevarende ingrediens som hjelper med å bevare hudens fuktighet og elastisitet.

  76. Coco-glucoside: Mild rensende ingrediens som hjelper med å fjerne smuss og urenheter.

  77. Cocamidopropyl betaine: Skånsom rensende ingrediens som gir en myk og ren følelse på huden.

  78. Decyl glucoside: Mild rensende ingrediens som fjerner olje, smuss og makeup.

  79.  

Forrige
Forrige

de beste aktive ingrediensene for forskjellig hudtilstander

Neste
Neste

Opplev naturens magi med skin by pi -naturlig pleie for din hud