Relanseringen av SILKE Serien

 
 

Relansering av Silke Serien.

I November 2021 Relanserte vi vår første SILKE serie. Relanseringen innebærer en oppgradering av produktene, både på innsiden og utsiden.

Alle produktene har fått en ny drakt. Vi har valgt refill løsning på dagkrem og de hydrosol baserte serumene da miljø er viktig for oss. Den nye forpakning er delikat og lukseriøs med airless løsning som gjør at du får med alt, helt til den siste dråpen samtidig som det beskytter innholdet for oksidering.

Når det kommer til selve innholdet har vi endret på dette også. Etter snart 2 år etter den første lanseringen har vi funnet ut hva vi liker og ikke liker. Vi har derfor en forbedret formula med enda mer aktive ingredienser og mildere konserveringsmiddel. Dette gjør at produktene virker enda bedre en før.

 

Vi har i tillegg lagt til 4 nye produkter.

Cleanseren og Toneren kommer nå med Labdanum hydrosol som har en sterk men nydelig blomster aroma. Samt en ny versjon av dagkremen uten eteriske oljer, for de som ønsker en dagkrem uten duft.

Til slutt har vi laget et nytt serum. Hydra er vår nye favoritt og er en fuktighets bombe. Hydra inneholder ingredienser som både gir fuktighet samtidig som den inneholder ingredienser som hjelper huden og produsere fuktighet selv.

 
Forrige
Forrige

Ingrediens listen